maanantai 13. marraskuuta 2006

Perinteinen tonnikalasalaatti

Tämä nyt ei sen erikoisempi kulinaristinen elämys ole, mutta ajattelinpa kirjoittaa kuitenkin. Jokaisella on joskus aikoja, jolloin ei ole varaa tehdä sen hienompia ruokia. Halvalla voi kuitenkin saada maistuvaa. Tässäpä eräs ehdotus budjettiruoalle:

Tonnikalasalaatti

1 kurkku
3 tomaattia
2 purkkia tonnikalapaloja vedessä
2-3 makeaa omenaa
1 pussi herneitä tai hernemaissipaprikaa
maun mukaan eilisiä makaroneja tai pitkäjyväistä riisiä, jotta saadaan jotain syömistä.

Valmistus: Pilko kaikki ainekset pieniksi paloiksi, lisää joukkoon sulatetut pakasteherneet, sipellä tonnikalat pieniksi ja lopuksi kaada sekaan riisit/makaronit. Sekoita.

Lisäkkeeksi kovaksi keitettyjä kananmunia ja sopivaa salaattikastiketta. (Sinappinen peruskastike suositeltavaa ;))

Tämä on kyllä hyvin perinteinen ohje, mutta ehkäpä tästä on hyötyä!

Ei kommentteja: