sunnuntai 12. marraskuuta 2006

Pippuripihvit & kyytipojat

Tänään tuli sitten kokkailtua perinteisiä pippuripihvejä ja nautiskeltua niiden kanssa Nederburg Shiraz punaviiniä. Lihana palveli Brasilialainen härän sisäfilee, jonka muutama viikko sitten saimme lahjaksi. Pakastin ei ollut tehnyt yhtään hallaa lihoille, ja muutenkin paistelut onnistuivat mainiosti. Entäpäs viini?

Nederburg Shiraz oli pakattu kauniiseen lahjapakkaukseen, eikä itse pullossakaan ollut moittimisen sijaa. Viinissä oli mielestäni poikkeuksellisen hyvä tuoksu, eikä maussakaan ollut valittamista. Vahvahko viini Etelä-Afrikasta. Sopi hienosti liharuoan kanssa, eikä hintakaan kukkaroa paljoa rasittanut. 8.99 euroa Alkossa. Suosittelen!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kuule. Laitappa pippuripihvit sisäpaistista tms. Maku on aivan eri luokkaa kuin mikkihiirten sisäfiluista. Loput sitten onkin kokista kiinni. Booyeah.